Combineer uw tramrit met locatiehuur Remise

U kunt uw rit met een historische tram ook combineren met een bijeenkomst bij evenementenlocatie Remise Den Haag, gevestigd in het Haags Openbaar Vervoer Museum. Ons museum is een sfeervolle locatie voor kleine en grote groepen. U kunt er vergaderen, een feest vieren, trouwen (het HOVM is een officiële trouwlocatie), dineren of een congres organiseren. Het is ook mogelijk om uw gasten op te halen en/of weg te brengen met een historische tram. En desgewenst verzorgen we voor u een rondleiding door de remise.

Indien gewenst gaan de trams naar buiten voor meer ruimte. De remise heeft diverse voorzieningen om er een grote, verwarmde ruimte van te maken. Zo’n 500 bezoekers kunnen hier een plaatsje vinden. Op de eerste verdieping bevindt zich een grote zaal met geluids- en presentatieapparatuur, geschikt voor 150 personen. Als iedereen moet kunnen zitten, worden dat er 100. In de professionele keuken kan voor grote groepen een maaltijd bereid worden.

Ook workshops in een tram behoren tot de mogelijkheden. Tijdens een team- of bedrijfsbijeenkomst kan uw gezelschap tijdelijk in kleinere groepen uiteengaan die in aparte trams samenkomen.

Wilt u een tram huren in combinatie met de Remise, of wilt u de Remise huren zonder tramrit? Neem dan contact op met onze evenementenverhuur via De Remise voor alle mogelijkheden.